Over Vijverberg Juristen

Vijverberg richt zich op drie kernactiviteiten:

  • Specialistisch juridisch advies
  • Juridische opleidingen en vaardigheidstrainingen
  • Bemiddeling van interim-professionals (juristen en HR-adviseurs)

Wij adviseren, procederen, doceren en bemiddelen binnen de vakgebieden arbeids- en ambtenarenrecht, bestuursrecht en contractenrecht. De focus ligt daarbij op Overheid, Zorg en Welzijn.

Specialisten met hart voor de zaak

Wij werken met kennis van zaken en vanuit een gevoel van sterke betrokkenheid. We zorgen dat we een zaak van binnen tot buiten kennen en voelen ons verantwoordelijk voor een goede afloop. We spannen ons tot het uiterste in om het gewenste einddoel te behalen via advies, onderhandeling, bemiddeling of in de rechtszaal. Dat is waar we ons hard voor maken. 

Kennis delen

Wij hechten veel waarde aan vakkennis en delen die graag met onze opdrachtgevers. Wij publiceren praktijkgerichte artikelen en juridische nieuwsfeiten en bieden daarmee kennis aan die voor onze opdrachtgevers van belang is. Een groot aantal juristen geeft cursussen en trainingen, dat houdt niet alleen onze cursisten maar ook onze juristen scherp.

Korte lijnen

Onze opdrachtgevers weten dat wij houden van korte communicatielijnen: snelle en korte lijnen kunnen verschil uitmaken. Onze juristen zijn rechtstreeks benaderbaar en hebben vaak een langdurige relatie met onze opdrachtgevers. Zij kennen de cultuur en weten hoe de organisatie in elkaar steekt.

Een foto van een kantoorgebouw.

Specialistisch juridisch advies, opleidingen en interim-professionals voor overheid, zorg en welzijn.

Juridisch advies

De Vijverberg adviseur is een betrouwbare gesprekspartner voor juridische vraagstukken en een specialist op zijn gebied. Een adviseur die met oog voor uw belangen en met gevoel voor de realiteit de zaken aanpakt en vraagstukken op wil lossen. Bekijk onze specialisaties.

Opleidingen

Vijverberg heeft een groot cursusaanbod binnen de vakgebieden: ambtenarenrecht, arbeidsrecht, bestuursrecht en contractenrecht. De cursussen worden in kleine groepen gegeven. Kijk voor een volledig overzicht bij ons cursusaanbod

Interim-professionals

Wij bemiddelen zorgvuldig geselecteerde interim-professionals voor onder andere een tijdelijke vacature, het wegwerken van achterstanden of een project. Ondanks het tijdelijke karakter gaan wij graag een duurzame samenwerking aan.