Vijverberg biedt nu ook vaardigheidstrainingen aan!

Vijverberg biedt een groot aantal juridische cursussen en opleidingen aan. Wegens het succes van onze bestaande cursussen en de behoefte vanuit onze opdrachtgevers breiden wij ons cursussen en opleidingen aanbod uit met diverse vaardigheidstrainingen.

Onze vaardigheidstrainingen bevatten cursussen en trainingen gericht op persoonlijke effectiviteit, mediation, conflicthantering, gespreksvaardigheden en communicatie:
 

De trainingen zijn bedoeld voor o.a. HR-adviseurs, managers/leidinggevenden en juristen. De vaardigheidstrainingen worden gegeven in Utrecht door Petra Zijderveld. Zij is een internationaal gecertificeerd NLP trainer en MfN mediator. Zoals u van ons gewend bent zijn de trainingen praktijkgericht en wordt de theorie afgewisseld met praktijkoefeningen.

U kunt zich vanaf vandaag aanmelden via onze website!