Zoekt u een interim-jurist?

Wanneer u op zoek bent naar een interim-jurist, snappen wij dat u snel wilt schakelen, zeker als sprake is van ziekte, zwangerschap of plotseling vertrek. Bij Vijverberg bent u aan het juiste adres. Wij hebben een efficiënt proces ingericht waarbij wij u binnen een kort tijdsbestek de best beschikbare interim-jurist kunnen aanbieden. Onze inzet is altijd om meerdere juristen aan u voor te stellen zodat u zelf kunt beoordelen met wie u de beste "klik" heeft.

Toegevoegde waarde Vijverberg interim-jurist

De achtergrond, kennis en ervaring van de jurist die wij aanbieden, is afgestemd op uw vraag en behoefte en altijd is hij/zij in staat om zelfstandig te werken. Onze interim-juristen zijn gewend om zich snel aan te passen. Hierdoor kunnen zij van meet af aan moeiteloos meedraaien in uw organisatie. Zij beschikken over een grote mate van flexibiliteit en nemen ervaring vanuit andere organisaties mee naar uw organisatie. Hun frisse en positief-kritische blik kan een extra stimulans geven aan een project of werk op een afdeling.

Uitgebreid netwerk

Vijverberg beschikt over een groot netwerk door het hele land. Wij ontzorgen u in uw zoektocht naar de geschikte kandidaat en coördineren het gehele traject, van selectie tot soepele start en eerste werkdag. Wij zijn trots op de kwaliteit die onze juristen leveren. Onze klanten bevestigen dat.

Bent u op zoek naar een tijdelijke jurist of heeft u aanvullende vragen? Laat het ons weten via onderstaand formulier of bel ons op 079 – 3631919.

Voorbeeldopdrachten:

Onze werkwijze

Wilt u meer weten over de werkwijze die wij hanteren?

Zoekt u interim HR-professionals?

Wij helpen u snel aan een HR-adviseur of HR-manager met de kennis en ervaring die u zoekt.

Inzet interim-jurist bij politie-eenheid Noord-Holland:

De politie-eenheid Noord-Holland zoekt een bestuursrechtjurist om de functie van adviseur juridische aangelegenheden op interim-basis te vervullen. Vijverberg zorgt voor de inzet van een specialist met veel ervaring, onder andere met de Wet openbaarheid van bestuur, privacy  en specifieke bestuursrechtelijke wetgeving.

Inzet ervaren senior jurist publiekrecht gemeente Beverwijk:

Door het vertrek van de zittende jurist ontstaat bij de gemeente gebrek aan capaciteit op de afdeling Juridische Zaken. Vijverberg zorgt voor de inzet van een ervaren senior jurist publiekrecht met een gezonde dosis relativeringsvermogen en een goed gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudinge

Juridisch interim-manager voor opzetten nieuwe afdeling Kansspelautoriteit:

Na een reorganisatie zoekt de Kansspelautoriteit een ervaren juridisch interim-manager om de nieuw gevormde afdeling Juridische Zaken & Ontwikkeling in te richten en tijdelijk aan te sturen. Vijverberg zorgt voor de inzet van een juridisch manager met veel ervaring met verandertrajecten bij overheidsinstellingen.

Loading the form...