Bent u de interim-professional die wij zoeken?

Bent u jurist of HR-adviseur en op zoek naar interessante opdrachten of uitdagende projecten? Dan past u bij ons netwerk. Vijverberg Detachering plaatst interim-professionals op uiteenlopende opdrachten en is voor onze opdrachtgevers voortdurend op zoek naar professionals die een duurzame samenwerking willen aangaan met Vijverberg.

Direct naar onze interim-vacatures


Profiel

Wij komen graag met u in contact als u voldoet aan de volgende kwalificaties, ervaring en beschikbaarheid:

  • afgeronde universitaire studie Rechten (juristen) of een afgeronde hbo-studie Personeel en Arbeid (of vergelijkbare hbo-opleiding)
  • minimaal 5 jaar werkervaring bij overheidsorganisaties, zorg- en welzijn of andere non-profitorganisaties
  • minimaal 24 uur per week beschikbaar voor interim-opdrachten
  • gevestigd als zelfstandig professional (zzp’er).

Werkwijze

Wij vinden het van groot belang te weten wie we gaan bemiddelen. Een persoonlijke benadering en een gelijkwaardige samenwerking staan bij ons voorop. We streven naar het behalen van een gemeenschappelijk doel: het vervullen van leuke en interessante interim-opdrachten.

Iedere samenwerking start met een uitvoerig intakegesprek. Tijdens dit gesprek komen de volgende zaken aan de orde:

  • uitgebreide wederzijdse kennismaking;
  • inventarisatie van uw wensen en mogelijkheden;
  • werkwijze bij mogelijke opdracht;
  • samenwerkingsvoorwaarden (overeenkomst bij opdracht, facturatie, etc.);
  • wederzijdse verwachtingen.

Na een positief intakegesprek gaan we een duurzame relatie aan op basis van wederzijds vertrouwen. Wij informeren u middels e-mail over actuele relevante opdrachten. Via onze besloten LinkedIn-groep voor interim-professionals, wordt u op de hoogte gehouden van vacatures, ontwikkelingen bij Vijverberg en ontwikkelingen in de markt.

Wanneer u in aanmerking komt voor een opdracht, trekken wij gezamenlijk op om te komen tot een maatwerkofferte voor onze opdrachtgever.

Indien u een opdracht voor ons gaat uitvoeren houden wij contact, bieden we de mogelijkheid tot sparren met een adviseur binnen ons kantoor en dragen we vanzelfsprekend zorg voor een correcte en tijdige betaling van uw factuur. Daarnaast kunt u zich met korting inschrijven voor opleidingen verzorgd door Vijverberg. Wanneer u zelf een opdracht bij ons aanbrengt, staat daar een vergoeding tegenover.

Contact

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met Vijverberg Detachering of wilt u meer informatie? Neem dan contact ons met één van onze accountmanagers (079 - 363 19 19) of vul het sollicitatieformulier in.

Direct naar onze interim-vacatures

CV achterlaten

Geslacht
Geboortedatum
Zelfstandige
Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: doc docx odt pdf rtf.
Vijverberg behandelt uw persoonlijke gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid, conform de eisen van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Onze volledige Privacyverklaring vindt u hier.