Zoekt u een interim-jurist of HR-adviseur?

Wij bemiddelen interim-juristen en interim HR-professionals. Of het nu gaat om een tijdelijke vacature, het wegwerken van achterstanden of omdat een project extra aandacht vraagt: wij kunnen snel schakelen en een professional aan u voorstellen die past bij uw vraag en die ervaring heeft met uw type organisatie. Wij hebben professionals met ervaring bij de overheid, in de zorg- of welzijnssector en/of in het bedrijfsleven. Onze professionals zijn gewend om zich snel in te werken in een nieuwe werkomgeving. De omvang kan variëren van 1 dag per week tot fulltime. Voor korte of langere tijd, net wat u op dit moment nodig heeft.

Onze werkwijze

  • Wij analyseren uw vraag tijdens een intakegesprek. Het resultaat is een volledig beeld van uw organisatie, werkomgeving, de inhoud van het werk, het niveau van de functie of de aard van het project. Ook bespreken we wanneer de werkzaamheden van start (moeten) gaan en voor hoeveel uren per week.
  • Wij identificeren de best passende interim-professional(s).
  • U krijgt een offerte met één of meer CV’s van geschikte kandidaten, hun relevante ervaring en een prijsopgave.
  • U kunt op korte termijn vrijblijvend kennismaken met de professional(s).
  • Wij houden in de periode dat onze professional bij u werkt contact met u over de gang van zaken. Zo waarborgen wij een voorspoedige en succesvolle samenwerking.

Onze tarieven

Vijverberg Detachering hanteert marktconforme tarieven, passend bij de opleiding en ervaring van de professional. Wij factureren een all-in uurtarief, exclusief BTW. Dus geen verrassingen achteraf.

Contact

Zoekt u een interim-jurist of interim HR-adviseur? Neem telefonisch contact op met één van onze accountmanagers (079 - 363 19 19) of vul onderstaand formulier in.

Zoekt u een interim-jurist?

Bent u op zoek naar een tijdelijke interim-jurist? Vijverberg helpt u aan een jurist op het juiste vakgebied.

Leer in een dag de basisbeginselen van het arbeidsrecht

in onze basiscursus arbeidsrecht voor de overheid.

Gerelateerde referentieprojecten

Ervaren jurist/contract manager voor technische universiteit

Vijverberg levert ervaren jurist/contractmanager voor technische universiteit

Vanwege een tekort aan capaciteit is de afdeling Legal Services van een technische universiteit op zoek naar een ervaren contractrechtmanager. De jurist wordt op een specifieke faculteit ingezet om aldaar het contractmanagementbureau te ondersteunen. De…
HR-ontwikkelaar voor omgevingsdienst

Ervaren (HR) ontwikkelaar voor omgevingsdienst

De Omgevingsdienst Haaglanden heeft met behulp van de HR-professional van Vijverberg een stevig fundament kunnen bouwen voor het inventariseren, ontwikkelen, delen en evalueren van kennis ten behoeve van een robuuste kennisorganisatie.
Inzet interim-adviseur juridische aangelegenheden

Inzet interim-adviseur juridische aangelegenheden bij politie-eenheid

De politie-eenheid Noord-Holland zoekt een bestuursrechtjurist om de functie van adviseur juridische aangelegenheden op interim-basis te vervullen. Vijverberg zorgt voor de inzet van een specialist met veel ervaring, onder andere met de Wet openbaarheid van…

Loading the form...